Македонска битка в Music Idol. Не оцеля Тара

Боян се класира за финала заедно с Русина, там вече ги чакаха Преслава и Магдалена
28 май 2009 08:00,
119
Македонска битка в Music Idol. Не оцеля Тара
Снимка: Булфото

Боян се класира за финала заедно с Русина, а там вече ги чакаха Преслава и Магдалена

Единственият македонец, които ще се състезава на големия финал в Music Idol e... Боян.

Това решиха зрителите, след като той и сънародникът му останаха последните в битката за вота на зрителите.

Александър Тарабунов и Боян Стойков, които се подкрепяха през месеците на третия сезон и пееха заедно, се изправиха един срещу друг в последната "война на гласовете".

Тарабунов, когото всички фенове наричат Тара, се прости с публиката  с рокхимна Nothing Else Matters на "Металика", изпълнен с треперещ от вълнение глас.

Преди това в последните елиминации преди големия финал се класира Русина.

Така на финала за трона на музикален идол ще се борят четирима: Боян, Русина, Преслава и Магдалена.

Всичко за Music Idol
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Kak moje Rusina i Preslava da s ana final. Taia preslava ottaleche si lichi che e podpriana....
57
0
 
0
 
! Отговори
otvraten преди 14 години
abe smotanyak.tuk ne stava duma za zdravi nervi a za gavra.dovedoh me mom4etata da priberem parite ot sms i sega are 4ao.vsi4ko bese predizvestena smart za tyah.vyarno e 4e tryabvase da go o4akvat
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Как може бездарната Русина да е на финал?
55
0
 
0
 
! Отговори
IMRO преди 14 години
Боян гледал като диво животно, били сме го унижили, ала-бала, **** ми говори? Ми това е състезание е бе, деца:-). Като нямат здрави нерви, да не са участвали:-)) Преслава като е била на толкова елиминации, досега по вашата логика да се е обесила:-))) Ако нервите им не могат да издържат едни елиминации, къде са тръгнали? Животът е труден и иска да се бориш:-))) А не да ти сервира Мария всичко на тепсия, защото си е подмокрила гащичките и за да не те обиди случайно, че си от Фиромия:-).
54
0
 
0
 
! Отговори
Цукалото преди 14 години
Най си е готино наше момиче Преслава. Да я изберем, че ако пропее ще я гледаме и по новогодишните програми. Всички пичове да гласуват за Преслава. Съжелявам за Боян ама не е женско да му пусна sms иначе добре пее ама трябва да е просто след Преслава.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Да добавя - аз съм мъж над 20, под 40.. и съм хетеросексуален!
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ти музиаката защо я слушаш въобще? За да разбереш кой "задържа високите тонове" или заради това, че ти носи някакво хубаво чувство?! Ако е първото, извинявай, но изпускаш много!Александър беше този, който носеще това усещане в мен.. Затова е жалко
51
0
 
0
 
! Отговори
IMRO преди 14 години
Ако се абстрахирам от не особено добрите ми чувства към фиромите, трябва да призная, че Боян заслужава да бъде на финала. Нито Русина, нито Сашко заслужават да бъдат там особено, но Сашко, ако не беше изкуствено толериран понеже е от фиромия, щеше да отпадне преди Димитър (пее по-слабо от него). На финала според мен трябва да бъдат Магдалена и Преслава и да победи Преслава:-)) - но ще се види де, каквото решат зрителите. А всички вие, момиченца-кокиченца, които виете по Александър по всички сайтове като разгонени ***, всички вие мислите с *****ите си (детеродните си органи). Това че ви се ще да се шльокате с момчето, не означава, че той е добър певец:-))) Новият музикален идол = Преслава!!!!!!!:-)))
50
0
 
0
 
! Отговори
Abe преди 14 години
da go duhat teq makedonci.... preslava stava noviq idol i tva e... de e make vse govno e...
49
0
 
0
 
! Отговори
otvraten преди 14 години
gore dolu vsi4ko se kaza do tuk ama ne moga da se vazdarja da nedrasna i az nesto.palen absurt.unijiha makedon4etata.boyan go prejivya po trudno ot aleksandar,gledase kato divo jivotno.sram mee 4e sam balgarin
48
0
 
0
 
! Отговори
Доника преди 14 години
В последните седмици просто нахално и тенденциозно ни се натрапва,че победителят трябва да е българин и то не кой да е, а Магдалена. Това момиче/то и на момиче вид няма/беше отпаднало още в началото, но журито я върна неизвестно защо. Ако крещенето по сцената е пеене, тя го може. Но да пее- не. Македонците трябваше да останат на финала, а те просто бяха използвани от продуцентите уж за повече обаждания и трупане на пари. Нито веднъж не беше показано гласуването за участниците, което потвърждава съмнението ми, че всичко е нагласено и решено още в началото. Просто няма обаждания и се чудят как за излъжат зрителите, които вече не се връзват на приказките им. Тук играят парите- нищо друго. нито една от трите момичета няма качествата на музикален айдъл- пеят фалшиво, повече крещят, не се разбира какво пеят, защото не знаят английски език. наизустили са песните и толкоз. Видя се, че на български пеят още по- слабо. А това е български айдъл-нали това се повтаря непрекъснато. Е, защо тогава нямаше концерт само с български ресни, както на предните айдъли? Защото щеше да е пародия на концерт- те не познават българската музика. Омръзна ми да слушам само чужда музика от телевизора- тя ли е мерило за певческите качества?журито се изхвърля при преценките си, като Фънки е просто непоносим- той никога не е бил известен музикант, за певец да не говорим. Кога започна толкова да разбира от пеене, та на моменти даже унижава участниците?Дано няма повече такива предавания, защото е обидно и спрямо нас, зрителите, и спрямо участниците, които могат да пеят. Първо тях елиминираха, за да останат 2-3 посредствени "певици", от които ще спечели най-некадърната. Така стана и миналата година, когато Това спечели вместо Нора. Дадоха наградата на един наркоман и самозван рокаджия, за който нищо повече не се чу.
47
0
 
0
 
! Отговори
RAD преди 14 години
Виждам тук, една част от хората се изказват много "компетентно" за това,че "Тара" е най-големия талант от всички на финала,че е номер 1, че той е музикалният идол и т.н. Първо, за да изкаже такова мнение,човек трябва да има поне елементарна музикална култура и познания. Александър не пее лошо, но това е най-доброто, което може да се каже. Не задържа достатъчно дълго високите тонове в песните, където трябва да се държат. Преходът от високи към ниски (когато не е на октава) го взима на косъм или с половин тон разлика от правилното. Пее наистина на гърло и ня,а достатъчен диапазон за по-сложните песни. Всичко това го компенсира с поведениеВторо-Това е състезание за музикални таланти, а не за мистър "Слабост на тийнейджърки и дами над 40"Трето- Ясно е,че форматът тази година включва по ЧИСТО КОМЕРСИАЛНИ ПРИЧИНИ музиканти от македония. Предвид национализма на хората там и тяхното отколешно отношение към България,организаторите много точно са усетили, откъде ще долетят паричките под формата на смс-иИ накрая в заключение ще кажа, че в крайна сметка всеки е свободен да харесва, когото си иска, но да натрапваш мнението си на останалите с дефинитивни твърдения без аргументи, а само с емоция е несериозно. някой каза,че на финала публиката щяла да е студена, защото го нямало "Тара" истинският идол. Ако идолът се определя от 15-20 ревящи момиченца в залата, значи наистина сме я закъсали много с музикалните стойности.P.S. Ако "Тара" изпее нещо на Бейонсе, както го изпя Маги-ЛИЧНО ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ НА ВСИЧКИ :)
46
0
 
0
 
! Отговори
IMRO преди 14 години
А обяснението защо чак сега Боянчо и Сашко отиват на елиминации е просто - преди българите и гласовете от България се разпръскваха между много хора, догато фиромите гласуват само за онези двамата (това стана ясно вече на всички). Сега българките са 3 и естествено вотът е концентриран за тях, естествено е да отпадне фиромин. Чакам следващият отпаднал да е Боjан (да им *ба правописа), така че накрая да гледам Българския, а не КОМИНТЕРНОВСКИЯ идол. А иначе всички вие с отношението си към българите в МИ много ясно показвате най-гнусните черти на българската нация - пълно неуважение към своето и нон-стоп плюене. Гади ми се от вас, затова тази страна е на този хал, не защото е изгонен някакъв си фиром с постоянно полу-учудено изражение на теле в железница.
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Александър тарабунов от скопие е син на Ванчо тарабунов който бил певеца на ОМОвците.Ето една песен на татко му watch?v=nkt19SjmTFE казва се Makedonski Krvopis обърнете внимание на текста .....Крвопис е и пиринот неослободен до ден денешенистото е и со егеот беломорскиот Македонскиот
44
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
tazi rysina njma li dostoinstvo ,,,j da vzeme da se maha 4e mi pisna ot nagli ,bezdarni elementi
43
0
 
0
 
! Отговори
Kenio преди 14 години
verno li makedonci ima v music idol ? potresen sym :) a makedonci ima li v jurito i koi e vodesht? nqkoq typ makedonec li?
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
НЯМА МИЛОСТ ЗА ПРЕДАТЕЛИ И ЕНИЧАРИ НЕКА ПРОКЛЕТА СЕМКАТА ИМ. ВЪВ ЦЯЛ ПРИ ВСИЧКИ НАРОДИ ПРЕДАТЕЛИТЕ СА НАЙ-ПРЕЗРЯНИТЕ И ПРОКЛЕТИ ХОРА. ДА БЕШЕ ИЗПЯЛ ПЕСЕНТА НА БАЩА МУ НАЛИ Е МАКЕДОНИСТ.ЕНИЧАРИ ПОКАЙТЕ СЕ.
41
0
 
0
 
! Отговори
Нормален Български З преди 14 години
Що сте толкова прости бе -- като ви харесва момчето, какво общо има това с пеенето, това е състезание за можещи а не за кръчмарски аматьори като Тарабунчо :) поред мен Боян е иднивсият Музикален Идол тази година, но на тия дето плачат за македонците, що не видят че тъпите македонци ни мразят и не гласуват за нито един от нашите! Кой тогава е нормален?
40
0
 
0
 
! Отговори
IMRO преди 14 години
О я си гледайте всичките работата. Все едно двамата фироми са абонирани да спечелят, те не могат да ходят на елиминации и не могат да бъдат гонени?! Като сме ги поканили, защо сме ги гонили - ми що изобщо пяха 3 месеца? Направо да дават всички награди на фиромите и да си ходят във Фиромията още първото предаване, да не се мъчим до края. Моето мнение го споделят достатъчно хора (както се видя снощи, мнозинството). Извинявайте, ама не всички сме попикани тинейджърки, които като видят нещо мъжко и си цапат гащите от кеф. Едната била кривогледа, другата не знам каква - е, Александър гледа като теле през цялото време, има паласки и пее ок - но далеч не е на нивото на Преслава, да речем. Вкарайте си в тивите, че не всички хора мислят като вас и се съобразявайте с мнението на другите.
39
0
 
0
 
! Отговори
биби преди 14 години
МАКЕДОНЦИТЕ СА ВЪРХА.НЕ СЕ ГАВРЕТЕ С ТЕЗИ МЛАДИ И МНОГО ТАЛАНТЛИВИ МЪЖЕ.